دوره 28، شماره 1 - ( زمستان- در حال انتشار 1400 )                   جلد 28 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Masoum Beglou R, Karimi N, Samadi Kafil H. A review of the role of nutrition during Covid-19 infection. Horizon Med Sci. 2021; 28 (1)
URL: http://hms.gmu.ac.ir/article-1-3673-fa.html
معصوم بگلو رباب، کریمی نیر، صمدی کفیل حسین. مروری بر نقش تغذیه در بیماری کرونا (COVID-19). افق دانش. 1400; 28 (1)

URL: http://hms.gmu.ac.ir/article-1-3673-fa.html


1- کارشناس تغذیه، رئیس تغذیه دانشگاه تبریز، تبریز، ایران.
2- گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز.
3- دکترای تخصصی میکروب شناسی، مرکز تحقیقات کاربردی داروئی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تبریز، ایران. ، kafilhs@tbzmed.ac.ir
چکیده:   (497 مشاهده)
در 12 دسامبر 2019، ویروس کرونا (SARS-Cov2) جدید در ووهان چین ظاهر شد و باعث شیوع یک بیماری همه‌گیر سندرم حاد تنفسی در انسان شد (COVID-19). در 25 ژانویه 2021، طبق گزارش COVID-Case Tracker توسط دانشگاه جان هاپکینز، تعداد مرگ‌های COVID-19 در جهان بالغ بر 2 میلیون نفر و تعداد موارد تأیید شده COVID-19 به بیش از 100 میلیون نفر رسید. بیماری همه‌گیر COVID-19 تأثیر گسترده‌ای بر سلامت انسان گذاشته و باعث ایجاد تغییرات ناگهانی در شیوه زندگی انسان‌ها از طریق فاصله اجتماعی و قرنطینه در خانه، با عواقب اجتماعی و اقتصادی شده است. بهینه‌سازی بهداشت عمومی در طی این بیماری همه‌گیر نه تنها به دانش علوم پزشکی و بیولوژیکی، بلکه به کلیه علوم مرتبط با سبک زندگی، مطالعات اجتماعی و رفتاری، از جمله عادات غذایی و سبک زندگی نیاز دارد. از جمله روشهایی که برای تقویت سیستم ایمنی در برابر ابتلا به انواع بیماریها از جمله کروناویروس میتواند بسیار حائز اهمیت باشد اصلاح تغذیه و پیروی از الگوی صحیح رژیم غذایی است. در زیر مروری کوتاه بر رابطه تغذیه و ویروس کرونا و همچنین نکات کلیدی برای افزایش سلامت تغذیه ای در این برهه از پاندمی کرونا آورده شده است.
     
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: علوم پايه پزشكي
دریافت: 1399/12/11 | پذیرش: 1400/4/12 | انتشار: 1400/10/10

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی پژوهشی افق دانش می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | The Horizon of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb